Sobre mi

Maria Perarnau Bedós

Joiera, gemmòloga, viatgera i enamorada del mar.

M’encanten els contrastos, els mesos d’estiu visc a Menorca (6 mesos de maig a octubre), la illa de la calma, on tinc plaça fixe al MERCAT de Costa Marina a Ciutadella. I a l’hivern Visc a Sort, en plé Alt Pirineu, rodejada de montanyes i fred.

Aquest contrast em dona la inspiració i la energia per crear. M’inspiro sempre amb la naturalesa i els paisatges.

l’Any 2008 vaig acabar els estudis superiors de Joieria a l’Escola Massana. Des de llavors intento trovar el meu llenguatge personal, el meu estil propi. Utilizo les tècniques de joieria classiques, sobretot la filigrana. M’encanta la joyería indú. Intento adaptar-la i que sigui còmode de portar.

Vaig estudiar gemmologia a la UB, una porta al meravellos món de la geologia que sempre m’ha fascisnat. Sempre que puc compro minerals per la meva colecció particular, sobretot m’agrada comprar-ne de record a tots els meus Viatges.

L’any 2013 vaig fer els primers PIERCINGS, peça que m’ha encantar sempre treballar. Perque permet molta llibertat pero alhora per cada lloc te unes limitations. Es molt divertit de dissenyar i crear. Els he fet per la orella, lobul, tragus, helix… Nas lateral, Septum… Mogró… I els nous Rook, conch i Daith. Per on es vulgui. La plata no produeix cap problema mentre no tingui contacte amb la saliva , a no ser que es tingui algun tipo d’alergia. També es recomana que el forat estigui perfectament curat.

Un dels projectes que m’agrada mes fer son les joies amb records de Viatges. Pedres, petxines, gemmes que heu trobat i que tenen molt valor sentimental, que siguin tranformades en joia i es puguin portar i guardar per sempre. M’encanta.

more information: E-mail: maria@perarnau.cat

Facebook: https://www.facebook.com/maria.perarnau.1

Instagram:  https://www.instagram.com/mindujoies/